20110907

haftaya bugün.


Haftaya bugün bu üniversitede takılıyor olacağım. Burdan böyle bakınca havalı gözüküyor. Ben, 'yareppim dinimiz amin' diye saçlarım dağınık bir şekilde, gözlerimde yaşlarla bir sağa bir sola koştururken bu havalı binanın havasını bi derece bozabilirim belki. Ama kaybolan mor bağcıklı kırmızı ayakkabılarımı bugün bulduğuma göre! onları giyip havama hava katabilirim. Evet kesinlikle onları giymeliyim, elimdeki en havalı ayakkabı o.





Haftaya bugünün gecesini 8 (sekiz) kişilik odamda geçireceğim!! Evet sarı demirli yataklarımız olabilir ama, renkli renkli bi yemek yeme yerimiz ve söylenenlere göre harika bir manzaramız ve çok yardımcı olan otel görevlilerimiz varmış.
Ama bunlar yine de odanın sekiz kişilik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Neyse ki bu şirin yer geçici konaklama yerim. Umarım yani.






Haftaya bugün, bu renkli ve güzel şehirde olacağım. 20. yaşımın ilk yarısını burada geçireceğim. Gittikten bir hafta sonra doğum günüm olacak. Belki biraz yalnız kutlayacağım belki yepyeni arkadaşlarımla kutlayacağım, bilmiyorum. Tek istediğim, umarım beş ay boyunca her şey çok güzel olur. Umarım çok iyi insanlarla tanışırım ve çok güzel yemekler yerim.

3 yorum:

leon dedi ki...

tam olarak hangi gün doğdun ?
merak ettim birden
onun dışında
eminim çok iyi insanlarla tanışacaksın ve güpgüzel yemekler olacak günlerinde :P
8 kşi kalmak güzeldir ayrıca
bir de ayakkabıları bulmana sevindim :D

birtutammavi dedi ki...

22 Eylül'de doğdumm. ve ayakkabılarımı bulduğumdan beri sürekli sürekli onları giyiyorumm! :))

leon dedi ki...

çok çok eskidiği zaman da atma o zaman müzelik yap sakla gençliğim bu ayakkabılarla geçti diye :P