20101018

şimdi ben çok ödev yapıyorum.
sonra geçen gün, kumpir almıştım. masa çok doluydu. tepsiyi koyunca kumpirim ŞLAĞP diye yere düştü. hem de tam suratının ortasına. ondan şlağp diye ses çıktı zaten. sonra arkamdaki kız bana, "yalnız burda iki tane çay var." dedi. "dikkat edersen." çok ciddi ama, bi görseniz. peki dedim boynumu azcık sağa büktüm. bi iki patates yedim yanımdakilerden. sonra kalktım. çok açtım o gün.
bi de benim arkadaşımın arabası var. geri geri gidiyodu bugün. şeker uzattım. al dedim. almam dedi. al dedim. almam dedi. al dedim. almam dedi. sonra arkadaki arabaya çarptı. ama sensörü bozuk olduğu için çarptı! şekerden değil... sonra bi baktık. arkadaki arabanın arkası inmiş biraz. iki tane çocuk gördü, gidin gidin diye bağırdılar. kaçın, biz bişiy görmedik. ehehe dediler bi de.
ay ne geldi aklıma. bizim hoca beni oğluna alıcak sanırım. OF.

5 yorum:

leon dedi ki...

6yaşındaki bir kız çocuğu yazmış gibi olmuş çooook da güzel olmuş.bu yüzden seviyorum bu blogu ya :)


ne o oğlan çirkin mi ? :P

birtutammavi dedi ki...

eheh teşekkür ederiim. :)
oğlanı görmedim, hatta ortada oğlan var mı onu da bilmiyorum, ama olsa vallahi de alıcak gibi. hehe. oğlumvartipi var ama kadında. bi ara derste kaynanammış filan diye hayal ettim. sonra dedim betül kendine gel, dersi dinle.

leon dedi ki...

ders sırasında bir hocayla ilgili düşünülebilecek en ilginç şeyleri düşünmüşsün valla.ben açıkcası genelde hocaları sevmediğimden pek güzel şeyler düşünmedim bugüne kadar.neyse madem bunları düşündün git hocaya oğlunuz var mı diye soruver bari? bizi de merakta bırakma hadi hayırlısı :P

FFatiHH dedi ki...

Bana hocalarım neden hiç kızlarına alacakmış gibi davranmıyo.Nerde eğitimde eşitlik. :)

leon dedi ki...

mimlendin haberin olsun mesajı bu :)