20100501

profestival 2010

ivit.
hacettepe'den bi profestival geçti!
3 günlük bi festivaldi. daha başlamadan bi arkadaşım yüzünden bi iki ağlama krizi geçirsem de, daha sonra biraz değişiklik yaparak gönül rahatlığıyla gittim.

ilk gün katatonia için gitmiştim; ama kreator çok güzeldi yaa. hiç dinlememiştim onları, zaten artık o kadar sert de dinlemiyorum. çook eğlendirdi ama. 2. sıradaydık, sahneye çıkmalarından 20 saniye sonra bir bir başlayıp etrafımızı donatan pogocular yüzünden yavaş yavaş geriye kaçtık. "sola kaç solaa, arkaya giit, anam burda da vaar, çık betül çık en iyisi ehe ehe." şeklinde taa gerilere gittik.
bi de ben şarkıları orda ezberledim. "hıı esen ne diyo burdaa??" diyip ikinci nakaratta söylüyorum falan. çok komikti. en çok onlarda eğlendim heralde düşünüyorum da.

sonra 2. gün, tenekeye yetiştik dersten çıkıp. ay bi de bi sunum yaptım ki o gün sormayın onu da anlatıcam yakında çok komikti.
tenekenin güzelgözlüoğlanı önden bi kıza dedi ki " ay sözleri bilmiyosan söylemee!" ehe ehe. deli. ay bi de bişey anlatcak bi yerden çıkıyo, ne dediği belli değil, strese girdi çocuk.
sonra direc-t geldi! 2. günün en iyisiydi bence. bilge nasıl eğlendirdi yarebbim. o nasıl enerji. bi koşuyo gitarsitin sırtına atlıyo, ordan diğer gitaristi ittiriyo, çalamıyo falan. sonra fotoğrafçı kızı dansa kaldırıyo, kameraların üzerine çıkıyo havaya tekmeler filan. çok iyiydi. zaten şenliklere de gelceklermiş ooh çok sevindimm.
bilge de söylememizi beğenmedi diyo ki " biraz daha genizden söyleyin biraz dahaa" :)
ayy ablamın odasında da direc t çalmaya başladı ya bak sen şu işe. ben yazmadan okuyo heralde bu kız beni.
sonra hayko yu izlicekken yine geriye gitmek zorunda kaldık. ama bob u gördüm o zaman daaa iyi ki gitmişizz. emre aydına da arkadaşım istiyo diye kaldım. ayy kızlar delirmiş, yeminlen delirmişler, ürktüm yani aralarında.

3. gün geç kaldım birazcık. çilekeş sahnedeyken de bi kızla tanıştım. bence o kız ayrı bi postu hakediyo evet. sonra anlatcam onuu. sonra betülle elvan geldi. aylini izledik.
ayy aylin aslımın yeni albümü HARİKA olucak bence gerçekten. bi iki tane çaldılar bayıldım. çok sevdim. ayça da çok tatlıydı. "see aa b ç d g s p se aa" ehe :)
crazy dance a falan bindik. ay o kamikazeye bi kere bindim ortaokuldayken bi daha da binemiyoruum ya, birinin beni çok feci arkamdan ittire ittire onun içine sokması gerek sonra çok pişman oluyorum niye binmedim diye. :/

öyle güzel bi 3 gün geçirdim. katatonia'yı da gördüm ya ghost of the sun'ı falan söyledim, şaka gibi geliyo hala. umarım devamı gelir profestival'in. bu sefer sinek istilasız bi hacettepede olsuun. :)
murat akçay da ordaydıı ayrıca. onu izlemek de bi hoştu.
öyle işte bugün de bi uyudum tüm yorgunluğumu attım, pek güzeldi.


bu aradaaa ayağımda bildiğin varis çıktı. varis yani. hani yaşlıların hemen hemen hepsinde olur ya. ondan işte. artık birazcık ayakta durmayagöreyim damarlarım şişmeye başlıyo. ilk gün 3den 12ye kadar HİÇ oturmadığım için çıktı heralde. :( ühü. çok üzülüyorum ona. şort giysem arkamdan damarlarım salınıcak resmen. umarım geçerler. doktora da gittim biraz zor dedi filan ama bakalım. :(

ayy sevdim ben böyle festival günlüğü gibi gittiğim konserleri yazarım artıkk. :)
haydin görüşürüzz.

AY BU ARADA YARIN İSTANBUL'A GİDİYORUM BEEN!

2 yorum:

FFatiHH dedi ki...

Böyle sahnedeki sanatçıya avazı çıktığı kadar bağıran kızlardan nefret edeiyorum.Ne var yani.İnsan gibi dur yerinde biraz.Tamam beraber şarkı da söyle bi lafım yok ama o manasız bağırışlar niye ?
sana demiyorum betül :)

birtutammavi dedi ki...

ay ortaokul yıllarımda falan olsaydım üstüme alınabilirdim, geçmişimde bunlar yok değil ama büyüdüm ben hıhı duruldum. hem sonra ayıp kaçıyo artık bunlar.

işte anca arada kalıyorum artık o kadar. :)