20100322

japaannn

aslında bu postcrossing'e başladığımda en çok japonya'dan kartpostal gelsin istedim. ya da her adres aldığımda umarım japonya gelir dedim.
hatta bugün feysbokta, acaba 'sürekli kartpostallaşmak' isteyen japon biri var mı diye aradım, bulamadım, hiç gelmedi lan bana japonyadan diye üzüldüm.
meğer salon masasının üzerinde duruyomuş bi tane :) bugün gelmiş. arkasına baktım ilk. JP yazıyo.
önünü çevirdim bi çığlık attım. ÇOK GÜZEL LAN. sonra arkasına ne yazmış okuyayım dedim. 2 cümle vardı. sonuncusu "If possible, could you do a swap?"
bi çığlık daha attım. bu sefer zıpladım bi de.
TAM DA İSTEDİĞİM.
atıp bırakmamış sevgili Junko arkadaşım. bi de demiş ki, sürekli kartpostallaşalım mı? artık o benim sürekli arkadaşım evet. şimdi de ben yazcam ona bi tane oley. çok güzel yazcam hem de.

5 yorum:

bilge dedi ki...

değişik kültürlerden arkadaş olmak insanı daha bir geliştiriyor kültürel açıdan sevgiler...

FFatiHH dedi ki...

iyimiş :9

Adsız dedi ki...

Sırf kartpostal yollama sevincine dahil olduğum için bile sarılabilirim sana!!

Dün blogunu geziyodum, dedim bakiim neymiş bi postcrossing. Tıkladım, hık bıng zınk falan derken bu sabah kendimi hiç tanımadığım, dünyanın öbür ucundaki bi kıza kartpostal atarken buldum. Postaneden çıkarken resmen zıplıyodum, öyle böyle değil. Şimdi kartpostallarını bekleyen diğer insanların kartpostallarını hazırlıcam, yarın yine bünyeme mutluluk enjekte edicek postanedeki amca.

Hayır diyorum yorum yazsam mı yoksa blog yazıp linklesem mi birtutammavi'yi, böyle çok samimiyetten uzak gibi geldi bana çünkü. Ama teşekkür ederim en azından blogladığın için postcrossing'i, yemin ederim evin içinde deli danalar gibi koşturuyodum eve geldiğimde. Kartpostal atmak dışarı çıkma sebebim haline gelicek ilerleyen zamanda. İlk kartpostalımı aldığımda kendimi düşünemiyorum bile o derece.

Öpücük sana birtutammavi.

birtutammavi dedi ki...

eneeeeeem ben yeni görüyorum bunuuu, üzüldüm şimdii.
ama oleey evet evet sende başlamışsın ne güzel çok sevindim ilk kartpostallar çok özel olur bi de birine gösterirken dersin bak bu ilk gelen diye hiç unutmazsın nerden geldiğini falan da.

hem belki bigün bakarsın posta kutuna benden gelmiş bi tane falann. :))

hoşgeldin o zaman! :) çok sevindim beğendiğinee :)

Adsız dedi ki...

Cuma günü 2 kartpostal aldım, evde bir bayram havası :D

Hoşbuldum kartpostaldaş! ^^