20100113

faynıls

final haftası final haftası derlerdi de inanmazdım.
CANIMÇIKTI. oha. korkmaya başladım. daha bundan 7 tane daha olcak mezun olasıya. çok acımazsızca davrandılar ama ya. bu kadar şey isticeklerini tahmin etmemiştim. bak saat 1 olcak hala yatamıyorum. işim yok bugün oysaki. 10da devrilmem lazımdı benim.
günde 4 bardak çay içme alışkanlığını da bu bibuçuk haftada edindim ben, gerçekten, yalan söylemiyorum. kötü bişey, hoşuma gitmedi. kalp filan çarptırıyo arada.
bi de bugün kelhoca beni ağlattı eleştirileriyle biliyo musun bilog. bildiğin ağladım koridorun ortasında. çok üzdü beni. 3 gün önce beğendim eyvallah bunun tonlamasını yap dediği şeye bugün, sınav günü! kopuk kopuk olmuş dedi. bi şaplak atıvericektim kafasına. zor tuttular beni hıhı.
neyse işin zor kısmı bitti en azından. yarın keyif vaktidir gençler!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

final haftası denen şey nasıl bi haftadır ki hiç bitmez ulan.
uykusuzluktan ağlayasım var bazı bazı.

birtutammavi dedi ki...

hııı dimi yaa dimii, benim de ilk deneyimimdi hiç hoşlanmadım. bi de odamı savaş alanı yapıyo bu finaller, toparlanamadı kaç gündür :))

bilge dedi ki...

15 gün 2 saat uykuyla diploma projemi temize çekmiştim vay be kolay gelsin diyorum sanaöyle çabuk geçiyorki günler geceler keşke okul bitmeseydi diyorsun sonrada çalışma hayatına başlayınca ben öğrencilerime mimarlık güneşin doğuşunu seyretmektir derdim hiç bir öğrenciyi ağlattımı bilmiyorum ha evet bir ağlamıştı duymuştum..sevgilerimle..

birtutammavi dedi ki...

evet ilk dönem bayaa bi hızlı geçti ben de şaşırdım. hem zaten ağlatsınlar ki, seviyorum ya çok, önemli değil :))